Erikoiskuljetukset

Erikoiskuljetukset

 

Suomen Kuljetustilaukset (SKT) hoitaa myös erikoiskuljetukset eli sellaiset kuljetukset, joilla mitat ja massat paukkuvat ylitse normaalien rajojen. Tyypillisimpiä tällaisia kuljetuksia ovat mm. talopaketit, kaivinkoneet, ajoneuvonosturit ja rautarakenteet, kun niitä kuljetetaan rakennustyömaalta toiselle tai teollisuuslaitokselta satamaan tai muualle. Suomen Kuljetustilaukset tekee kuljetuksen laadukkaasti sekä turvallisesti tarpeeseen sopivalla kalustolla.

Katso tarkemmat tiedot ja hinnat täältä!

Miksi SKT on paras apu erikoiskuljetuksissa?

Suomen Kuljetustilaukset on monenlaisten koneiden kuljetusten erikoisosaaja, joka huolehtii toimituksen ripeästi ja varmasti perille. Käytössämme on nykyaikainen kalusto sekä ammattitaitoinen yhteistyöverkosto. Kaikki tarvittavat kuljetukset liikkuvat kauttamme kätevästi kohteeseen kuin kohteeseen tarkoitukseen sopivalla kuljetuskalustolla.

Kun tilaat erikoiskuljetuksen SKT:ltä, saat kuljetuksen riskittä kotiisi. Erikoiskuljetuksen aikana tavarankuljettaja eli Suomen Kuljetustilaukset on vastuussa kuljetuksesta tiekuljetussopimuslain TKSL:n mukaisesti.

Hoidamme kuljetukselle vaadittavat luvat ja hoidamme liikennejärjestelyt. Kuljetuksen tilaaja pitää vain huolen, että erikoiskuljetus on kuljetusvalmis asianmukaisesti noutopaikassaan ja vastaanottopaikassa on huolehdittu, että alueelle on esteetön pääsy kuljetuskalustolla toimitusajankohtana.

Miten tilaan erikoiskuljetuksen SKT:ltä?

Suomen Kuljetustilaukset antaa kuljetushinnan avoimesti aina ennen tilausta. Kun olet syöttänyt tilausjärjestelmään erikoiskuljetuksen tiedot, saat välittömästi hintatiedot. Tilaus viimeistellään ja maksetaan vasta, kun olet tietoinen kuljetuskustannuksista.

Tilauksen tekeminen ei ole monimutkaista. Erikoiskuljetuksen tilaussivulla riittää, että annat aluksi nouto- ja toimituspaikkakunnat sekä erikoiskuljetuksen painoarvion ja mitat. Paino ja mitat annetaan täysinä kiloina ja sentteinä ilman desimaalia.

Mikäli kuorma ylittää ajoneuvon enimmäismitat leveyden, korkeuden, pituuden tai painon suhteen, on kuljetuksesta sovittava erikseen rahdinkuljettajan kanssa. Ylimittaiset lähetykset rahditetaan ja aikataulutetaan aina tapauskohtaisesti ja erikoiskuljetuksia koskevat säännöt huomioiden.

Jos kuljetus on mahdollista tehdä, näet kuljetuksen lopullisen hinnan. Tämän jälkeen Sinulta kysytään tarkemmin postiosoitteet, puhelinnumerot ja sähköposti mahdollisia asiakirjoja varten. Tilauksen viimeistelee maksu eli kun kaikki tarvittavat tiedot on täytetty, siirryt maksamaan kuljetuksen. Maksun jälkeen yhteistyössä kanssamme toimiva kuljetusliike hoitaa lopullisen kuljetuksen.

Jos et ole varma, voiko Suomen Kuljetustilaukset vastata kuljetustarpeeseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme ja vastaamme jokaiseen kysymykseen.

Varaa erikoiskuljetus!