Koneen kuljetuksen hintalaskuri

Voit laskea hinnan koneesi kuljetukselle helposti hintalaskurilla!

Suomen Kuljetustilaukset antaa kuljetushinnan avoimesti aina ennen tilausta. Kun olet syöttänyt tilausjärjestelmään koneen kuljetuksen tiedot, saat välittömästi hintatiedot. Tilaus viimeistellään ja maksetaan vasta, kun olet tietoinen kuljetuskustannuksista.

Tilauksen tekeminen ei ole monimutkaista. Kuljetuksen tilaussivulla riittää, että annat aluksi nouto- ja toimituspaikkakunnat sekä kuljettavan koneen painoarvion ja mitat. Paino ja mitat annetaan täysinä kiloina ja sentteinä ilman desimaalia. Sen jälkeen näet jo kuljetuksen lopullisen hinnan.

Jos koet, että hinta on sopiva, kysytään Sinulta tämän jälkeen tarkemmin postiosoitteet, puhelinnumerot ja sähköposti mahdollisia asiakirjoja varten. Tilauksen viimeistelee maksu eli kun kaikki tarvittavat tiedot on täytetty, siirryt maksamaan kuljetuksen. Maksun jälkeen yhteistyössä kanssamme toimiva kuljetusliike hoitaa lopullisen kuljetuksen.

Jos et ole varma, voiko Suomen Kuljetustilaukset vastata kuljetustarpeeseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme ja vastaamme jokaiseen kysymykseen.

Laske hinta kuljetuksellesi