Konekuljetukset

Konekuljetukset

 

Suomen Kuljetustilaukset (SKT) järjestää konekuljetukset monipuolisesti ympäri Suomen. Jokainen konekuljetus tehdään laadukkaasti käyttöön sopivalla kalustolla. Kauttamme kulkevat määränpäähänsä mm. kaikki työkoneet (maatalous-, maanrakennus-, metsäkoneet) sekä erikokoiset teollisuuskoneet. Ota yhteyttä SKT:hen tai tilaa konekuljetus verkkosivuiltamme vaivatta ja nopeasti.

Katso tarkemmat tiedot ja hinnat täältä!

Suomen Kuljetustilaukset pitää huolen, että konekuljetuksen hoitajalla on vaadittavat ajokortit sekä vaadittava kalusto monipuolisia konekuljetuksia varten. Meidän kanssamme asiakkaan ei tarvitse murehtia myöskään konekuljetusta varten vaadittavista mahdollisista luvista. Mikäli koneen kuljetus ylittää enimmäismitat leveyden, korkeuden, pituuden tai painon suhteen, on konekuljetuksesta sovittava erikseen rahdinkuljettajan kanssa. Ylimittaiset lähetykset rahditetaan ja aikataulutetaan aina tapauskohtaisesti ja erikoiskuljetuksia koskevat säännöt huomioiden.

SKT:n kanssa on vaivatonta asioida ja konekuljetustilauksen tekeminen on helppoa. Kun käytät laskuria ja tilauslomaketta suoraan verkkosivuillamme, saat heti hintatiedot kuljetuksesta, ja säästyt turhalta sähköpostivaihdolta.

Miksi SKT on paras apu konekuljetuksissa?

Suomen Kuljetustilaukset on monenlaisten työmailla ja teollisuudessa tarvittavien konekuljetusten erikoisosaaja, joka huolehtii toimituksen ripeästi ja varmasti perille. Saat kauttamme käyttöösi nykyaikaisen konekuljetuksia varten vaadittavan kaluston sekä ammattitaitoisen koko Suomen kattavan yhteistyöverkoston. Kaikki Suomen työkoneet ja -laitteet liikkuvat kauttamme kätevästi kohteeseen kuin kohteeseen tarkoitukseen sopivalla kuljetuskalustolla.

Yhteistyöverkostosta löytyy oikea vaihtolavalavetti pienemmille konekuljetuksille sekä täysperävaunulavetti useamman koneen kuljetuksia varten. Jos kuljetettava kone on erityisen raskas tai mitoiltaan liian suuri, otamme käyttöömme vaaditun puoliperävaunulavetin tai erikoiskuljetusperävaunun.

Kun tilaat koneelle kuljetuksen SKT:ltä, saat kuljetuksen riskittä haluamaasi osoitteeseen. Koneen kuljetuksen aikana tavarankuljettaja eli Suomen Kuljetustilaukset on vastuussa kuljetuksesta tiekuljetussopimuslain TKSL:n mukaisesti. Konekuljetuksen tilaaja pitää vain huolen, että kuljetettava työkone on kuljetusvalmiina asianmukaisesti noutopaikassa ja vastaanottopaikassa on huolehdittu, että alueelle on esteetön pääsy kuljetuskalustolla toimitusajankohtana.

Miten helppoa SKT:n kanssa on asioida?

Suomen Kuljetustilaukset antaa konekuljetuksen hinnan avoimesti aina ennen tilausta. Kun olet syöttänyt tilausjärjestelmään tarvitsemasi konekuljetuksen tiedot, saat välittömästi hintatiedot. Tilaus viimeistellään ja maksetaan vasta, kun olet tietoinen kuljetuskustannuksista.

Tilauksen tekeminen ei ole monimutkaista. Konekuljetusten tilaussivulla riittää, että annat aluksi nouto- ja toimituspaikkakunnat sekä kuljettavan koneen painoarvion ja mitat. Paino ja mitat annetaan täysinä kiloina ja metreinä ilman desimaalia. Sen jälkeen näet jo kuljetuksen lopullisen hinnan.

Jos koet, että hinta on sopiva, kysytään Sinulta tämän jälkeen tarkemmin postiosoitteet, puhelinnumerot ja sähköposti mahdollisia asiakirjoja varten. Tilauksen viimeistelee maksu eli kun kaikki tarvittavat tiedot on täytetty, siirryt maksamaan itse konekuljetuksen. Maksun jälkeen yhteistyössä kanssamme toimiva kuljetusliike hoitaa lopullisen konekuljetuksen. Yhteistyöverkostomme on koko Suomen kattava.

Jos et ole varma, voiko SKT eli Suomen Kuljetustilaukset vastata konekuljetustarpeeseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme ja vastaamme jokaiseen kysymykseen.

Varaa edullinen kuljetus!