Konttikuljetukset

Konttikuljetukset

 

Suomen Kuljetustilaukset (SKT) palvelee asiakkaitaan kaikissa kotimaan maantiekuljetuksissa. Suomen Kuljetustilaukset on monipuolinen kuljetusliike, jonka kautta kulkevat ovelta ovelle ympäri Suomea kaikki tavarakuljetukset, ajoneuvot kuin myös erikoiskuljetukset. Hoidamme myös esimerkiksi konttikuljetuksien osalta muiden kuljetusmuotojen esi- ja jälkikuljetukset teollisuuden tarpeisiin. Jos epäröit, ota yhteyttä kuljetuspalveluumme. Selvitetään yhdessä, miten saisimme kontin kuljetettua tehokkaimmin ovelta ovelle. Laskurimme avulla selvität kuljetushinnan näppärästi etukäteen eikä sinun tarvitse selata hinnastoja!

Laske hinta konttikuljetuksellesi!

Konttikuljetusten eliittiä

Suomen Kuljetustilaukset kuljettaa maanteillä erilaisia ja erityyppisiä kotimaan tavara-, ajoneuvo-, ja erikoiskuljetuksia yhteistyössä kattavan kumppaniverkostonsa kanssa. Kun SKT kuljettaa kontin, pidämme huolen, ettei toimituksesi jää välille tai kulje väärään osoitteeseen.

Suomen Kuljetustilaukset huolehtii, että kumppaneillamme on vaadittavat ajokortit sekä vaadittava kalusto yksilöllisiä konttikuljetuksia varten. Haluamme olla asiakkaillemme kuljetuspalvelu, jonka kanssa on vaivatonta ja täsmällistä asioida, ja konttikuljetustilauksen tekeminen kauttamme on helppoa.

Kun tilaat konttikuljetuksen SKT:ltä, saat konttisi riskittä toimipaikkaasi. Kaikkien maantiekuljetusten aikana tavarankuljettaja, eli Suomen Kuljetustilaukset, on vastuussa kuljetuksesta tiekuljetussopimuslain TKSL:N mukaisesti.

Vaivattomuus on valttimme!

Pyrimme olemaan kuljetuspalvelu, jonka kanssa on vaivatonta toimia. Verkkosivujemme tilauslomakkeen avulla saat selvitettyä nopeasti kuljetuksen hinnan jo etukäteen ja sovittua itse kuljetuksen. SKT on näin asiakasta lähellä oleva ja avoin yritys, joka haluaa hoitaa kuljetukset ilman turhia paperisotia.

Olit sitten yksityinen maantiekuljetuksen tarvitsija tai yritys, hoidamme konttikuljetuksen kanssasi. Jos et ole varma, voiko Suomen Kuljetustilaukset vastata tarpeeseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme ja vastaamme jokaiseen kysymykseen.

Laske hinta kontin kuljetukselle heti!