Kuljetusliike

Kuljetusliike SKT – kaikkiin kuljetuksiin

Kuljetusliike Suomen Kuljetustilaukset on nopea ja luotettava kumppani kaikkiin kuljetuksiin. Olemme moderni ja sähköinen kuljetusliike muiden joukossa. Toimintaperiaateemme on simppeli. Me olemme hankkineet puolestasi koko Suomen kattavan yhteistyöverkoston, jonka avulla meidän kauttamme hoituu kaikenlaiset kuljetukset.

Voit ajatella asiaa näin: sen sijaan, että soittelisit läpi lukemattomia kuljetusliikkeitä tiedustellen hintoja ja toiminta-alueita, sinulla on yksi palvelu, jonka alla nämä kaikki liikkeet toimivat. Otat vain yhteyttä meihin, ja me valitsemme puolestasi aina parhaan tekijän työhön.

Säästät aikaa ja vaivaa.

Hintalaskurilla tiedät hinnan heti!

Hintojen tiedustelu voi olla työlästä ja turhauttavaa puuhaa. Etenkin silloin kun kuljetuksella on kiire, on tärkeä saada edes summittainen käsitys rahdin maksuista.

Me emme ole summittaisia. Hintalaskurillamme saat kuljetukselle tarkan hinnan välittömästi. Riittää kun tiedät rahdin tyypin ja mitat, sekä lähtö- ja toimitusosoitteen, ja syötät ne laskuriin.

Tilauksen hinnan tarkastaminen ei vaadi edes etukäteen rekisteröitymistä. Ja voit tilata kuljetuksen, olitpa sitten yksityishenkilö tai yrityksen edustaja. SKT on kuljetusliike joka sopii kaikille.

Paketin lähetys ja erikoiskuljetukset

Kuljetamme lähes kaikkea mahdollista, mutta aivan pienimpiä postipaketteja ei kauttamme kannata laittaa liikkumaan. Olemme erikoistuneet isompaan rahtiin, aina lavatavarasta kontteihin asti.

Jos siis tarvit kuljetusta vaikkapa lavalliselle paketteja, moottoripyörälle, traktorille tai sadalle säkille soraa, silloin olemme juuri oikea kumppani!

Mikäli haluat tietää tarkemmin kuljetuksistamme, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiimme tai ota meihin yhteyttä.