Kuljetusliike Lappeenranta

Kuljetusliike Suomen Kuljetustilaukset Oy palvelee myös Lappeenrannan seudulla

Lappeenranta on eräs Suomen merkittävimmistä tavaraliikenteen kaupungeista, sijaitessaan keskeisellä paikalla valtion rajan läheisyydessä. Seudulla toimii myös useita suuria teollisuuden yrityksiä. Lappeenrantaan ja sieltä pois kulkee siis päivittäin lukemattomia määriä kaikennäköistä ja kokoista rahtia.

Kun tarve kuljettaa rahtia Lappeenrantaan tai sieltä pois ilmaantuu, on tärkeää löytää hommaan sopiva kuljetusliike. Kuljetuspalveluiden tarjoajissa on huomattavia eroja, niin hintojen kuin toiminta-alueiden suhteen. Ja voi olla kovinkin aikaa vievää selvitellä kenen kanssa kuljetus kannattaa järjestää.

SKT on helppo ja nopea ratkaisu. Verkkopalvelustamme saat tietää kuljetustesi hinnat jo ennen kuin olet tehnyt tilauksen, ja hinnoista tilaukseenkin matkaa on vain pari klikkausta. Saman katon alta löydät kuljetukset kaikkialle Suomeen, joten säästyt soittelemasta läpi kymmeniä eri kuljetusliikkeitä hintoja ja toimintasäteitä selvitellen.

Suomen Kuljetustilaukset kuljettaa kotimaan tavara-, ajoneuvo- ja erikoiskuljetuksia yhteistyössä kattavan kumppaniverkostonsa kanssa. Etukäteen avoimesti nähtävissä olevat hintamme ovat aina yhtä edullisia – ja ripeä palvelumme on sekä yritysasiakkaiden että yksityishenkilöiden käytettävissä.