Kuljetusliike Oulu

Kuljetusliike SKT – Oulu

Oulu on tärkeä liikenteellinen solmukohta pohjoisemmassa Suomessa. Oulun sataman kautta liikkuu vuosittain noin kolme miljoonaa tonnia rahtia, ja kaupungin lävitse kulkee tärkeimpiin kuuluvia pääväyliä sekä raide- että autoliikenteessä. Lisäksi Oulun lentoasema on Suomen toiseksi vilkkain, heti Helsinki-Vantaan lentoaseman jälkeen.

Rahtia Ouluun tai sieltä pois liikutellessa on paras tehdä kuljetussopimuksia luotettavan ja helpon kumppanin kanssa. Sillä tavalla säästyy monelta harmilta, kuten kuljetuspalveluiden toiminta-alueiden ja hintojen aikaavievältä selvittelyltä, tai usean ulkopaikkakuntalaisen ja oululaisen kuljetusliikkeen kanssa toimimiselta.

SKT:n kanssa saat parhaimmat edut. Saman katon alla löydät kattavan verkoston halki Suomen, ja hinnatkin näet kuljetuksillesi jo ennen kuin teet ensimmäistä tilausta. Hinnan jälkeen tilaus on kuitenkin vain muutaman klikkauksen päässä.

Liikennemerkkejä kuorma-auton ja rekan parkkipaikasta taivasta vasten

Suomen Kuljetustilaukset kuljettaa kotimaan tavara-, ajoneuvo- ja erikoiskuljetuksia yhteistyössä kattavan kumppaniverkostonsa kanssa. Etukäteen avoimesti nähtävissä olevat hintamme ovat aina yhtä edullisia – ja ripeä palvelumme on sekä yritysasiakkaiden että yksityishenkilöiden käytettävissä.