Kuljetusliike Pori

Suomen Kuljetustilaukset Oy palvelee myös Porin seudulla

Porin on kuljetusliikenteen kannalta tärkeä kaupunki. Porissa on yksi Pohjoismaiden suurimmista sahatavarasatamoista ja Suomen johtavia konttisatamia. Jo tästä syystä Porin kautta kulkee paljon rahtia ja raskasta liikennettä.

Vaikka kuljetustarpeesi ei olisikaan ihan konttitavaraa, on tärkeää löytää sopiva kuljetusliike hoitamaan homman. Toimijoissa on eroa niin hintojen, toimintasäteen kuin kuljetuksien hyväksytyn koon suhteen. Lisäksi oikean kumppanin etsimiseen saattaa tuhrautua paljon aikaa, kun joudutaan selvittelemään hintoja ja palvelukokonaisuuksia puhelinsoitto kerrallaan.

SKT on kaikkiin kuljetuksiin helppo ja nopea kumppani. Meiltä saat saman katon alta kattavan verkosto koko Suomeen. Eikä hintaa tarvi metsästää, vaan näet kuljetuksen maksut jo ennen kuin tilaat, ja hinnastakin tilaukseen on vain parin klikkauksen matka.

Suomen Kuljetustilaukset kuljettaa kotimaan tavara-, ajoneuvo- ja erikoiskuljetuksia yhteistyössä kattavan kumppaniverkostonsa kanssa. Etukäteen avoimesti nähtävissä olevat hintamme ovat aina yhtä edullisia – ja ripeä palvelumme on sekä yritysasiakkaiden että yksityishenkilöiden käytettävissä.