Kuljetuspalvelu

Suomen Kuljetustilaukset (SKT) palvelee asiakkaitaan kaikissa kotimaan kuljetustarpeissa. Suomen Kuljetustilaukset on monipuolinen kuljetusliike, jonka kautta kulkevat ovelta ovelle ympäri Suomea tavarakuljetukset, ajoneuvot kuin myös erikoiskuljetukset, kuten traktorit, veneet, työkoneet ja muut suuret kokonaisuudet. Jos epäröit jonkin kuljetuksen kanssa, ota yhteyttä kuljetuspalveluumme ja selvitetään yhdessä, miten saisimme tavaran kuljetettua tehokkaimmin ovelta ovelle.

Yksityisten hintalaskuri
Yritysten hintalaskuri

Kuljetuspalveluiden eliittiä

Suomen Kuljetustilaukset kuljettaa erilaisia ja erityyppisiä kotimaan tavara-, ajoneuvo-, ja erikoiskuljetuksia yhteistyössä kattavan kumppaniverkostonsa kanssa. Kun valitset kuljetuspalveluksi meidät ja pidämme huolen, että tavarasi ei jää välille tai kulje väärälle ovelle.

Suomen Kuljetustilaukset huolehtii, että kumppaneillamme on vaadittavat ajokortit sekä vaadittava kalusto yksilöllisiä kuljetustarpeitasi varten. Haluamme olla asiakkaillemme kuljetuspalvelu, jonka kanssa on vaivatonta asioida ja kuljetustilauksen tekeminen kauttamme on helppoa.

Kun tilaat kuljetuksen SKT:ltä, saat sen riskittä kotiisi. Kaikkien kuljetusten aikana tavarankuljettaja eli Suomen Kuljetustilaukset on vastuussa kuljetuksesta tiekuljetussopimuslain TKSL:N mukaisesti.

Vaivattomuus on valttimme

Pyrimme olemaan kuljetuspalvelu, jonka kanssa on vaivatonta toimia. Verkkosivujemme tilauslomakkeen avulla saat selvitettyä nopeasti kuljetuksen hinnan ja sovittua itse kuljetuksen. Kuljetuspalvelumme on näin asiakasta lähellä oleva ja avoin yritys, joka haluaa hoitaa kuljetukset ilman turhia paperisotia.

Olit sitten yksityinen kuljetuksen tarvitsija tai yritys, hoidamme kuljetuksen kanssasi. Jos et ole varma, voiko Suomen Kuljetustilaukset vastata tarpeeseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme ja vastaamme jokaiseen kysymykseen.

Laske hinta erikoiskuljetuksellesi heti!