Kuljetuspalveluissa on eroa, sekä sinulle että ympäristölle

Tavaran kuljetus on vaivattomampaa kuljetusliikkeen kautta

Etämyyntiä harjoittavan yrityksen yksi isoimmista haasteista on tavarantoimitusten tehokkuuden optimoiminen: kuinka saan tuotteeni lähetettyä asiakkaille mahdollisimman edullisesti, mutta silti luotettavasti? Tämän kysymyksen kohtaavat erityisesti kausiluontoista toimintaa harjoittavat yrittäjät sekä verkkokauppiaat, joilla ei ole suurta, säännöllistä tilausvolyymia, jonka nojaan rahtilogistiikan voisi luontaisesti rakentaa.

Sekä kuljetusliikkeen että yrittäjän näkökulmasta säännöllinen, toistuva asiakkuus olisi kaikista vaivattomin, ja usein halvin, yhteistyön muoto. Tilausmäärien vaihdellessa suurestikin se ei kuitenkaan ole aina varteenotettava vaihtoehto, jolloin yrittäjä joutuu tekemään kertaluontoisia tai lyhytaikaisia kuljetussopimuksia.

Isomman tavaran kuljetus, kuten kodinkoneiden, kylmälaitteiden tai toimistokalusteiden lähettäminen on helppoa Suomen Kuljetustilaukset Oy:n kautta, sillä tarjoamme jokaiseen lähetykseen erikseen markkinoiden reiluimman hinta-arvion, joten et maksa senttiäkään tyhjästä. Voit luoda rahtitilauksen verkkosivuillamme vaikka aamuyöllä tai sunnuntaina – rahtilaskurimme toimii ympäri vuorokauden!

Suomen joustavin tavaran kuljetuspalvelu

Suomen Kuljetustilaukset Oy on Suomen luotettavin, joustavin ja nykyaikaisin kuljetuspalvelu. Voit tehdä rahtitilauksen netissä vaikka puhelimitse – riittää, kun tiedät lähetettävän tavaran mitat ja painon. Saat välittömästi tarkan hinta-arvion antamillasi tiedoilla, ja vaikka et tarkkoja lähetystietoja vielä tietäisikään, laskurimme tarjousta voi käyttää esimerkiksi budjetoinnin tai katelaskelmien pohjana.

Me voimme tarjota jotain, mitä muut Suomessa toimivat kuljetusliikkeet eivät voi: päivän parhaan kuljetushinnan, juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä. SKT:n kautta hoituu myös säännölliset rahdit, mutta mikäli haluat ensiksi testata palvelua käytännössä, kokeile rahtilaskuriamme vaikka heti!

Huomaathan, että voit käyttää palveluamme myös esimerkiksi työkoneiden tai -kaluston siirtämiseen toimipisteeltä toiselle tai tuotannon tasaamiseen. Maan laajin kumppanuusverkosto takaa, että voimme toimittaa lähes mitä vaan, lähes mihin tahansa päin Suomea. Jos kuitenkin lähetyksesi sisältää vaaralliseksi luokiteltuja aineita, eläimiä, polttoainetta tai esimerkiksi lämpötilasäädeltyjä tuotteita, ole meihin yhteydessä ennen tilauksen tekemistä.

Kuljetusliike kannattaa, kun bisnes ei ole pelkkää pakettikauppaa

Kuljetusliikkeen käyttäminen tavaran kuljetukseen käy monelle keskisuurelle tai suurelle yritykselle järkevämmäksi kuin erilaisten pakettikuriiripalveluiden käyttäminen. Ellei yrityksen liiketoiminta pyöri täysin pienpakettien varassa, kuljetusliike on käytännössä aina taloudellisesti ja ekologisesti järkevämpi vaihtoehto.

Syykin siihen on yksinkertainen: vaikka lähetettävä tavara olisi esimerkiksi kylmäkaappi, joka kokonsa puolesta kuriiripalvelun tila-autoon mahtuisikin, ei sinne käytännössä muita paketteja mahtuisikaan. Tällöin yrittäjä maksaisi itse kokonaisuudessaan toimituskulut kokonaisuudessaan, kun taas kuljetusliikettä käyttäessään rahdin kuljettamisesta syntyvät kulut jakautuvat tasaisemmin usean eri yrittäjän kesken.

Suomen Kuljetustilaukset Oy ei ainoastaan ajattele yrittäjän lompakon, vaan myös koko planeetan parasta. Kilpailukykyisten hintojen lisäksi pyrimme aina siihen, että autot saataisiin mahdollisimman täyteen rahtia, jolloin yksittäisen kollin hiilijalanjälki pienenee. SKT on 100 % suomalainen yritys, jolla on jo satoja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maata!

Ota nämä seikat huomioon ennen kuin lähetät

Ensimmäinen, ja tärkein, seikka, johon rahtitilausta tehtäessä yrittäjä kiinnittää huomionsa, on luonnollisesti hinta. Lähetysten hinnat alkavat muutamista kympeistä, ja kokonaishintaan vaikuttavat lähtö- ja kohdeosoite, kollin paino, sen fyysiset mitat, kollien määrä sekä mahdollisen lavan koko. Tarkan hinta-arvion saat muutamissa sekunneissa rahtilaskuristamme.

FAQ-osiostamme löydät tarkemmat lähetys- ja toimitusohjeemme sekä listan tuotteista ja tavaroista, joita kuljetamme ainoastaan erikseen ja etukäteen sovittaessa. Jos sinulla on tarve erikoiskuljetukselle, ota yhteyttä meihin osoitteeseen asiakaspalvelu@suomenkuljetustilaukset.fi.

Tiekuljetussopimuslain mukaisesti rahdin kuljettaja on vastuussa kuljetuksesta, mutta lähetyksen tulee olla asianmukaisesti pakattu ja kuljetuskelpoinen. Mikäli tavaran lastaaminen ja purkaminen vaatii erillisiä työkoneita, niiden hankkiminen on asiakkaan vastuulla. Muistathan myös, että ajoneuvo- ja työkonekuljetuksissa polttoaine-, öljy- ja muut nestesäiliöiden tulee olla joko tyhjennetyt tai tiivistetyt, ettei nesteitä pääse kuljetuksen aikana valumaan.

SKT palvelee ympäri Suomen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *