Maantiekuljetus

Maantiekuljetus

 

Suomen Kuljetustilaukset (SKT) on monipuolinen kuljetusliike, jonka kautta kulkevat ovelta ovelle ympäri Suomea kaikki tavarakuljetukset, maantiekuljetukset, ajoneuvot kuin myös erikoiskuljetukset, kuten veneet, moottoripyörät, traktorit, kontit, työkoneet ja muut suuret kokonaisuudet. Hoidamme myös muiden kuljetusmuotojen esi- ja jälkikuljetukset teollisuuden tarpeisiin. Jos epäröit jonkin kuljetuksen kanssa, ota yhteyttä! Selvitetään yhdessä, miten saisimme tavaran kuljetettua tehokkaimmin ovelta ovelle. Laskurimme avulla selvität lähetyksen hinnan näppärästi etukäteen.

Katso tarkemmat tiedot ja hinnat täältä!

Maantiekuljetusten eliittiä

Suomen Kuljetustilaukset kuljettaa maanteillä erilaisia ja erityyppisiä kotimaan tavara-, ajoneuvo-, ja erikoiskuljetuksia yhteistyössä kattavan kumppaniverkostonsa kanssa. Pidämme huolen, ettei tilauksesi jää välille tai kulje väärälle ovelle.

Suomen Kuljetustilaukset huolehtii, että kumppaneillamme on vaadittavat ajokortit sekä vaadittava kalusto yksilöllisiä maantiekuljetuksia varten. Haluamme olla asiakkaillemme kuljetuspalvelu, jonka kanssa on vaivatonta ja täsmällistä asioida, ja kuljetustilauksen tekeminen kauttamme on helppoa.

Kaikkien maantiekuljetusten aikana tavarankuljettaja, eli Suomen Kuljetustilaukset, on vastuussa kuljetuksesta tiekuljetussopimuslain TKSL:N mukaisesti. Saat kuljetuksen riskittä kohteeseen.

Vaivattomuus on valttimme!

Pyrimme olemaan kuljetuspalvelu, jonka kanssa on vaivatonta toimia. Verkkosivujemme tilauslomakkeen avulla saat selvitettyä nopeasti kuljetuksen hinnan jo etukäteen ja sovittua itse kuljetuksen. SKT on näin asiakasta lähellä oleva ja avoin yritys, joka haluaa hoitaa kuljetukset ilman turhia paperisotia.

Olit sitten yksityinen maantiekuljetuksen tarvitsija tai yritys, hoidamme kuljetuksen kanssasi. Jos et ole varma, voiko Suomen Kuljetustilaukset vastata tarpeeseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme ja vastaamme jokaiseen kysymykseen.

Laske hinta maantiekuljetuksellesi heti!