Moottoripyörän Kuljetus

Moottoripyörän Kuljetus

 

SKT on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi moottoripyörien työläälle peräkärrykuljetukselle tai auton yksisuuntaiselle maantiekuljetukselle, kun toimitus halutaan nopeasti perille ja paikkakunnalta toiselle. Jos epäröit jonkin kuljetuksen kanssa, ota yhteyttä kuljetuspalveluumme ja selvitetään yhdessä, miten saisimme tavaran kuljetettua tehokkaimmin ovelta ovelle. Laskurimme avulla selvität esimerkiksi moottoripyörän kuljetushinnan näppärästi etukäteen!

Hintalaskuri

Moottoripyöräkuljetusten eliittiä

Suomen Kuljetustilaukset kuljettaa maanteillä erilaisia ja erityyppisiä kotimaan tavara-, ajoneuvo-, ja erikoiskuljetuksia yhteistyössä kattavan kumppaniverkostonsa kanssa. Kun valitset moottoripyöräsi kuljetuspalveluksi meidät, pidämme huolen, ettei pyöräsi jää välille tai kulje väärälle tallin ovelle. Kaikkien maantiekuljetusten aikana tavarankuljettaja, eli Suomen Kuljetustilaukset, on vastuussa kuljetuksesta tiekuljetussopimuslain TKSL:N mukaisesti. Saat toimituksen riskittä kotiisi.
Vaivattomuus on valttimme!

Pyrimme olemaan kuljetuspalvelu, jonka kanssa on vaivatonta toimia. Verkkosivujemme tilauslomakkeen avulla saat selvitettyä nopeasti kuljetuksen hinnan jo etukäteen ja sovittua itse kuljetuksen. SKT on näin asiakasta lähellä oleva ja avoin yritys, joka haluaa hoitaa kuljetukset ilman turhia paperisotia.

Olit sitten yksityinen maantiekuljetuksen tarvitsija tai yritys, hoidamme kuljetuksen kanssasi. Jos et ole varma, voiko Suomen Kuljetustilaukset vastata tarpeeseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme ja vastaamme jokaiseen kysymykseen.

Tilaa kuljetus moottoripyörälle!