Nosturiauto

Logistiikassa tärkeintä on turvallisuuden lisäksi toimintavarmuus ja ripeys. Kokonainen työpäiväkin voi olla liian pitkä aika odotella työkoneen saapumista työmaalta toiselle – tämän tietävät varsin hyvin etenkin Suomen kylmissä sääolosuhteissa betonivaluja tekevät yrittäjät.

Varsinkaan erikoiskuljetuksissa ei ole varaa epäonnistumisille: pitkien, leveiden, haitallisia aineita sisältävien tai muutoin erikoislupia tarvitsevat kuljetukset ovat useimmiten yrityksille kriittisen tärkeitä toimituksia. Rahdin purkamista ja lastaamista helpottaakseen Suomen Kuljetustilausten kautta tehtyihin tilauksiin voi lisämaksua vastaan tilata myös nosturiauton, jolloin sinun ei tarvitse sitoa omia resurssejasi lastin purkamiseen toimituskohteessa.

Yksi lasku, ei säätämistä

Etenkin suurteollisuus- ja rakennusalalla alihankinta- ja yhteistyöketjut voivat olla pitkiä ja mutkaisia, mikä tuottaa harmaita hiuksia sekä tilitoimistolle että toimintaa valvoville tahoille. Kun tilaat erikoisrahdillesi tai työkoneillesi kuljetuksen SKT:n hintalaskurin kautta ja rastitat lomakkeen alaosassa kohdan “nosturiauto”, me hoidamme loput. Ja lähetämme sinulle vain yhden laskun, joka kattaa koko logistiikkaketjun lastauksesta purkamiseen.

Nosturiautokuljettajamme ovat ammattipätevyyden omaavia ammattilaisia, joilla on useiden vuosien mittainen kokemus logistiikka-alalta. SKT huolehtii kuljettajien ajojärjestelyistä ja nosturiautojen huolto- ja tarkistustöistä, jotta työkoneiden kuljettaminen aiheuttaisi mahdollisimman vähän vaivaa sinulle.

Kun tilaat nosturiauton kuljetuksen yhteydessä, muista nämä asiat

Meidän tehtävämme Suomen Kuljetustilauksissa on tehdä yrityksesi logistiikasta mahdollisimman sujuvaa ja helppoa, mutta jotta suurten kuljetusten vastaanottaminen sujuisi parhaiten, työkoneen toimituskohteessa on syytä varautua kuljetuksen saapumiseen hyvissä ajoin seuraavin tavoin:

  • Päätä lastin purkupaikka jo edellisenä päivänä ja kerro se työntekijöillesi (ja mahdollisille tavarantoimittajille ja alihankkijoille), jotta tila olisi varmasti vapaana purkua varten kuljetuksen saapuessa
  • Varmista, että rahtaamisesta, purkamisesta tai lastin säilytyksestä ei koidu tarpeettomia viivästyksiä toimituskohteen työntekijöiden työtehtäviin.
    Järjestä kohteeseen tarpeeksi tilaa lastin turvalliseen purkamiseen. Muista mahdolliset ilmoitukset viranomaisille, mikäli purkaminen tapahtuu kokonaan tai osittain tiellä tai muulla julkisella alueella. Jätä tilaa myös rahti- ja nosturiautojen poistumiselle. Muista, että mahdollista liikenteen pysäyttämistä varten tarvitset kirjallisen luvan ELY-keskukselta
  • Tarkista purkupaikan maasto huolella. Mikäli maa-alue on vähänkään upottava tai pehmeä, järjestä paikalle esim. sepelipäällystys, jotta tuhansien kilojen painoiset työkoneet eivät jää jumiin

SKT:n nettisivujen hintalaskurin ansiosta tiedät aina sentin tarkkuudella, paljonko työkoneesi kuljettaminen kohteesta toiseen kustantaa, nosturiautolla tai ilman. Kokeile laskuriamme vaikka heti!