Kuljetusliike Suomen Kuljetustilaukset Oy

Kuljetusliike Suomen Kuljetustilaukset Oy

 

Suomen Kuljetustilaukset (SKT) palvelee asiakkaitaan kaikissa kotimaan kuljetustarpeissa. Suomen Kuljetustilaukset on monipuolinen kuljetusliike, jonka kautta kulkevat ovelta ovelle ympäri Suomea tavarakuljetukset, ajoneuvot kuin myös erikoiskuljetukset, kuten traktorit, veneet, työkoneet ja muut suuret kokonaisuudet. Jos epäröit jonkin kuljetuksen kanssa, ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä, miten saisimme homman hoidettua.

Varaa erikoiskuljetus!

Miksi valita SKT?

Suomen Kuljetustilaukset kuljettaa erilaisia ja erityyppisiä kotimaan tavara-, ajoneuvo-, ja erikoiskuljetuksia yhteistyössä kattavan kumppaniverkostonsa kanssa. Valitse meidät ja pidämme huolen, että tilatun kuljetuksen hoitajalla on vaadittavat ajokortit sekä vaadittava kalusto yksilöllisiä kuljetustarpeitasi varten. Haluamme olla asiakkaillemme kumppani, jonka kanssa on vaivatonta asioida ja kuljetustilauksen tekeminen kauttamme on helppoa.

Kun tilaat kuljetuksen SKT:ltä, saat sen riskittä kotiisi. Kaikkien kuljetusten aikana tavarankuljettaja eli Suomen Kuljetustilaukset on vastuussa kuljetuksesta tiekuljetussopimuslain TKSL:N mukaisesti.

Kuljetusliikkeen valinnassa keskeiseksi tekijäksi nousee usein hinta. SKT:n kanssa tämä murehtiminen poistuu ja yllätyslaskua ei tule. Kun käytät laskuria ja kuljetuksen tilauslomaketta suoraan verkkosivuillamme, saat tietää kuljetuksen hinnan ilman turhia mutkia. Näin osaat ennakoida, kuinka paljon Sinun tulee varata kuljetuskustannuksiin. Kun valitset Suomen Kuljetustilaukset hoitamaan kuljetustarpeesi, voit tehdä sen vaivattomasti tilauslomakkeellamme. Näin säästät aikaa ja kuljetus on perillä ennemmin kuin huomaatkaan.

Miten kuljetustilaus SKT:n kanssa hoidetaan?

Suomen Kuljetustilaukset on kuljetusliike, joka pyrkii avoimuuteen kaikissa kuljetusasioissa asiakkaansa kanssa. Olit sitten yksityinen kuljetuksen tarvitsija tai yritys, hoidamme kuljetuksen kanssasi. Annamme kuljetushinnan avoimesti aina ennen tilausta. Kun olet syöttänyt tilausjärjestelmäämme kuljetuksen tiedot, saat välittömästi hintatiedot. Tilaus viimeistellään ja maksetaan vasta, kun olet tietoinen kuljetuskustannuksista.

Kuljetustilauksen tekeminen ei ole monimutkaista. Tilaussivulla riittää, että annat aluksi nouto- ja toimituspaikkakunnat sekä kuljetuksen painoarvion ja mitat. Paino ja mitat annetaan täysinä kiloina ja sentteinä ilman desimaalia. Sen jälkeen näet jo kuljetuksen lopullisen hinnan.

Jos koet, että hinta on sopiva, kysytään Sinulta tämän jälkeen tarkemmin postiosoitteet, puhelinnumerot ja sähköposti mahdollisia asiakirjoja varten. Tilauksen viimeistelee maksu eli kun kaikki tarvittavat tiedot on täytetty, siirryt maksamaan kuljetuksen. Maksun jälkeen yhteistyössä kanssamme toimiva kuljetusliike hoitaa lopullisen kuljetuksen.

Jos et ole varma, voiko Suomen Kuljetustilaukset vastata tarpeeseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme ja vastaamme jokaiseen kysymykseen.

Katso tarkemmat tiedot ja hinnat täältä!