Yritysesittely

SKT, eli Suomen Kuljetustilaukset Oy, on vuonna 2015 perustettu perheyritys. Olemme erikoistuneet kotimaan kuljetuksiin. Tarjoamme monipuolisia kuljetuspalveluita, joihin kuuluvat paketti-, tavara-, ajoneuvo- ja erikoiskuljetukset. Teemme tiivistä yhteistyötä laajan kumppaniverkostomme kanssa varmistaaksemme lähetysten turvallisen ja tehokkaan toimituksen kaikkialle Suomessa.

SKT taustakuva

SKT on nopea ja luotettava lähetysten kuljetuspalvelu yrityksille ja yksityishenkilöille

Hei!

Etsitkö luotettavaa yritystä, joka hoitaa toimitusten lähetykset ammattitaidolla aina edulliseen hintaan? Tilaa kuljetuspalvelu SKT:n kautta! Olemme kotimainen perheyritys Suomen helpoin ja nopein kuljetuspalvelu.

Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä ympäri Suomen. Meiltä saat kaikki kuljetukset lähetyksille aina kilpailukykyiseen hintaan. Olipa kyseessä sitten paketti, lavarahti, kappaletavarat, kodinkoneet tai pienkoneet, hoidamme kaikki kotimaan kuljetukset helposti ja nopeasti. Meiltä saat tilattua myös rikkinäisen auton kuljetuksen.

Päivitä yrityksesi kuljetusstrategia tehokkaaksi ja luotettavaksi kanssamme. Meidän avullamme voit unohtaa logistiikkahuolesi ja keskittyä ydintoimintaasi. Tarjoamme nopeat, luotettavat ja kustannustehokkaat kuljetuspalvelut. Emme ainoastaan toimita tavaroita perille, vaan myös teemme tilausprosessista helpon ja käyttäjäystävällisen, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Miksi valita SKT?

  • Helppo tilaus: Tilausprosessimme on sujuva ja nopea. Verkkosivustomme on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, jolloin voit tehdä tilauksesi muutamalla klikkauksella.
  • Luotettavuus: Voit luottaa kokeneeseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme, joka huolehtii toimituksistasi tehokkaasti ja turvallisesti.
  • Joustavuus: Tarjoamme monipuoliset kuljetusvaihtoehdot ja räätälöidyt ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Meiltä löytyy sopiva ratkaisu niin kiireellisiin pikatoimituksiin kuin säännöllisiin toimituksiinkin.
  • Asiakaspalvelu: Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä ja kuljetustarpeissa.
  • Kustannustehokkuus: Voimme auttaa alentamaan kuljetuskustannuksiasi jopa yli 30%!

Liity SKT:n tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja anna meidän hoitaa kuljetukset puolestasi. Rakennetaan yhdessä vahva ja kestävä kumppanuus, joka tukee liiketoimintaasi ja tuo sille lisäarvoa.

Yhteystiedot:
Puhelinnumero: 040 5203040
Sähköposti: myynti@skt.fi
Kotisivu: skt.fi

Odotamme innolla mahdollisuutta palvella sinua ja yritystäsi!

Ystävällisin terveisin,
Sakari Anunti