SKT Yritysesittely

Suomen Kuljetustilaukset Oy, tuttavallisemmin SKT, on vuonna 2015 perustettu kotimaan kuljetuksiin erikoistunut yritys. Kuljetamme kotimaan tavara-, ajoneuvo-, ja erikoiskuljetuksia yhteistyössä kattavan kumppaniverkostomme kanssa. Yrityksen omistaa vahvan yrittäjätaustan omaava Anuntin perhe, jonka innostus kuljetusalaa kohtaan tulee pitkälti moottoriurheilu- ja vauhtilajiharrastuksien, sekä työkokemuksen ja koulutuksen kautta.

SKT toimii perinteisellä alalla modernisti ja nykyaikaista teknologiaa vahvasti hyödyntäen. Etukäteen avoimesti nähtävät hintamme ovat aina edullisia, eikä niiden päälle tule yllätyskustannuksia. Ripeä palvelumme on sekä yritysasiakkaiden, että yksityishenkilöiden käytettävissä.

Suomen Kuljetustilaukset Oy palvelee viitenä päivänä viikossa koko maan alueella. Automaattinen tilausjärjestelmämme on avoinna 24/7, joten asiakkaamme voivat tehdä tilauksen juuri silloin kuin se heille sopii. Tavoitteemme on olla Suomen helpoin ja paras kuljetuspalvelu ja siksi voit tilata meiltä kuljetuksen ilman erillistä palveluun rekisteröitymistä. Yritysasiakkaille meillä on olemassa asiakastilit, joka sujuvoittaa erilaisten kuljetusten tilaamista, sekä lähetysten seurantaa. Rekisteröitymällä palveluumme yritys saa heti käyttöönsä edullisemmat sopimushinnat, sekä laskutusasiakkuuden.

Rekisteröinti vie vain muutaman minuutin ja tili on heti käytettävissä.

Helppoa, mutta niinhän sen pitääkin olla.

Tervetuloa asiakkaaksi!

Antti Harjun jokkisauto, jossa SKT on yksi sponsoreista
SKT sponsoroi Antti Harjua