Yritysesittely

Suomen Kuljetustilaukset Oy

Suomen Kuljetustilaukset Oy, tuttavallisemmin SKT, on vuonna 2015 perustettu kotimaan kuljetuksiin erikoistunut yritys. Kuljetamme kotimaan tavara-, ajoneuvo-, ja erikoiskuljetuksia yhteistyössä kattavan kumppaniverkostomme kanssa.

Etukäteen avoimesti nähtävät hintamme ovat aina edullisia ja niiden päälle ei tule yllätyskustannuksia. Ripeä palvelumme on sekä yritysasiakkaiden, että yksityishenkilöiden käytettävissä.

Suomen Kuljetustilaukset Oy palvelee viitenä päivänä viikossa koko maan alueella. Automaattinen tilausjärjestelmämme on avoinna 24/7, joten asiakkaamme voivat tehdä tilauksen juuri silloin kuin se heille sopii. Tavoitteemme on olla Suomen helpoin ja paras kuljetuspalvelu ja siksi voit tilata meiltä kuljetuksen ilman erillistä palveluun rekisteröitymistä. Yritysasiakkaille meillä on olemassa asiakastilit, joka sujuvoittaa erilaisten kuljetusten tilaamista, sekä lähetysten seurantaa. Rekisteröitymällä palveluumme yritys saa heti käyttöönsä edullisemmat sopimushinnat sekä laskutusasiakkuuden.

Rekisteröinti vie vain muutaman minuutin ja tili on heti käytettävissä.

Tervetuloa asiakkaaksi!