Uutuus! Maksa kuljetuspalvelut Klarnalla

Klarna on nyt käytettävissä kaikille asiakkaillemme maksutapana. Uusi maksuvaihtoehto tuo mukanaan useita etuja, jotka tekevät kuljetuspalveluiden tilaamisesta entistä sujuvampaa ja joustavampaa.

Joustavuutta maksamiseen

Klarnan avulla voit valita toivomasi maksuaikataulun. Voit maksaa kuljetuspalvelun heti, myöhemmin tai pilkkoa maksettavan summan osiin. Tämä joustavuus antaa asiakkaillemme vapauden valita heille parhaiten sopivan maksutavan. Esimerkiksi ”Maksa myöhemmin” -vaihtoehto antaa 14 päivää aikaa maksaa lasku, jos haluaa varmistaa, että palvelu vastaa odotuksia ennen maksua.

Turvallinen ja luotettava maksutapa

Klarna on tunnettu luotettavuudestaan ja turvallisuudestaan. Klarna tarjoaa kattavan ostajan suojan, joka takaa, että asiakkaamme ovat turvassa mahdollisilta väärinkäytöksiltä ja petoksilta. Lisäksi Klarna seuraa jatkuvasti maksutapahtumiaan varmistaakseen niiden turvallisuuden, mikä tuo mielenrauhaa ostajalle.

Mobiiliystävällinen ja nopea

Klarnan maksutapa on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi. Maksaminen Klarnan kautta on nopeaa ja vaivatonta, ja se voidaan tehdä helposti mobiililaitteilla. Klarnan sovellus tarjoaa myös reaaliaikaisen seurannan maksutapahtumista, jolloin asiakkaamme pysyvät aina ajan tasalla.

Kaikki kuljetuspalvelut helposti SKT:n kautta

Suomen Kuljetustilaukset Oy tarjoaa laajan valikoiman kuljetuspalveluita, kuten pakettien, ajoneuvojen ja erikoiskuljetusten toimituksia. Klarnan käyttöönotto parantaa entisestään asiakaskokemusta tarjoamalla joustavia maksuvaihtoehtoja. Olipa kyseessä yksittäinen paketti tai suurempi erikoiskuljetus, Klarna helpottaa maksuprosessia ja tarjoaa asiakkaillemme lisää vapautta ja mielenrauhaa kuljetuspalveluiden tilaamiseen.