Traktorin Kuljetus

Traktorin Kuljetus

Suomen Kuljetustilaukset (SKT) hoitaa traktorikuljetuksen kotipihaan laadukkaasti sekä turvallisesti sopivalla kalustolla. Kun kuljettava työkone on sellainen, joka ei ole tarkoitettu maantieajoon, ota yhteyttä Suomen Kuljetustilaukseen. Hoidamme traktorin kuljetuksen puolestasi.

Katso tarkemmat tiedot ja hinnat täältä!

Usein kuljetusta pohtiessa nousevat esiin perinteiset kysymykset: voinko tehdä kuljetuksen itse, onko ajokorttini riittävä kuljetukseen, millainen kalusto on sopiva tämänpainoisen työkoneen kuljetukseen, miten traktori kiinnitetään tukevasti lavalle ja tarvitseeko sitä peittää? Eikö traktorin voi tuoda kotiin vuokratrailerilla ja naapurin maastoauton vetämänä, eihän siitä lavettia tarvita?

Suomen Kuljetustilaukset pitää huolen, että kuljetuksen hoitajalla on vaadittavat ajokortit sekä vaadittava kalusto monipuolisia kuljetuksia varten. Meidän kanssamme turha murehtiminen jää pois. Meillä ei mene sormi suuhun isommankaan traktorin kanssa ja poliisi heiluttaa kättään meille vain tervehdyksen merkiksi.

Miksi SKT on paras apu traktorikuljetuksissa?

Suomen Kuljetustilaukset on monenlaisten koneiden kuljetusten erikoisosaaja, joka huolehtii toimituksen ripeästi ja varmasti perille. Käytössämme on nykyaikainen kalusto sekä ammattitaitoinen yhteistyöverkosto. Kaikki Suomen traktorit liikkuvat kauttamme kätevästi kohteeseen kuin kohteeseen tarkoitukseen sopivalla kuljetuskalustolla.

Kun tilaat traktorille kuljetuksen SKT:ltä, saat kuljetuksen riskittä kotiisi. Traktorin kuljetuksen aikana tavarankuljettaja eli Suomen Kuljetustilaukset on vastuussa kuljetuksesta tiekuljetussopimuslain TKSL:N mukaisesti. Kuljetuksen tilaaja pitää vain huolen, että kuljetettava traktori on kuljetusvalmiina asianmukaisesti noutopaikassa ja vastaanottopaikassa on huolehdittu, että alueelle on esteetön pääsy kuljetuskalustolla toimitusajankohtana.

Miten helppoa SKT:n kanssa on asioida?

Suomen Kuljetustilaukset antaa kuljetushinnan avoimesti aina ennen tilausta. Kun olet syöttänyt tilausjärjestelmään traktorin kuljetuksen tiedot, saat välittömästi hintatiedot. Tilaus viimeistellään ja maksetaan vasta, kun olet tietoinen kuljetuskustannuksista.

Tilauksen tekeminen ei ole monimutkaista. Traktorin kuljetuksen tilaussivulla riittää, että annat aluksi nouto- ja toimituspaikkakunnat sekä kuljettavan traktorin painoarvion ja mitat. Paino ja mitat annetaan täysinä kiloina ja sentteinä ilman desimaalia. Sen jälkeen näet jo kuljetuksen lopullisen hinnan.

Jos koet, että hinta on sopiva, kysytään Sinulta tämän jälkeen tarkemmin postiosoitteet, puhelinnumerot ja sähköposti mahdollisia asiakirjoja varten. Tilauksen viimeistelee maksu eli kun kaikki tarvittavat tiedot on täytetty, siirryt maksamaan kuljetuksen. Maksun jälkeen yhteistyössä kanssamme toimiva kuljetusliike hoitaa lopullisen kuljetuksen.

Jos et ole varma, voiko Suomen Kuljetustilaukset vastata kuljetustarpeeseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme ja vastaamme jokaiseen kysymykseen.

Varaa edullinen kuljetus traktorillesi!